18, 19 & 20 februari 2025 | Evenementenhal Gorinchem
Intrahorti

AREA SALES MANAGER/ BUSINESS DEVELOPER

Als Sales Manager/Business Developer bij Intrahorti ben je verantwoordelijk voor het vergroten van de marktpositie en het uitbouwen van het klantenbestand wereldwijd. Je werkt nauw samen met het sales- en marketingteam en bent in staat om duurzame relaties op te bouwen met klanten en distribiteurs. In deze dynamische rol ben je ongeveer 20-25% van de tijd internationaal onderweg, waarbij je klanten en distribiteurs over heel de wereld bezoekt om de samenwerking te versterken en nieuwe zakelijke kansen te identificeren. - Ontwikkelen en implementeren van strategieën om de verkoopdoelstellingen te behalen en de marktpositie te vergroten. - Identificeren en benutten van nieuwe zakelijke kansen en markten. - Onderhouden en versterken van relaties met bestaande klanten en distribiteurs. - Rapporteren aan het management over marktontwikkelingen en resultaten. - Trainen van onze partners over de toepassing van onze producten

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Wij groeien hard en hebben per direct een plek vrij voor een Sales Manager in de Agrarische sector. Heb jij een passie voor de tuinbouw, deel je graag kennis, leg je moeiteloos contacten en droom je van internationaal werken? Dan ben jij degene die wij zoeken!

De uitdagingen die wij bieden zijn net zo dynamisch als ons jonge, innovatieve en groeiende bedrijf. Bij Intrahorti krijg je de kans om je stempel te drukken en samen met ons de wereld van de tuinbouw te veroveren. Durf jij deze uitdaging aan? Solliciteer dan nu!

Intrahorti is een wereldwijd toonaangevende speler in de ontwikkeling, productie en levering van bewezen en effectieve hygiëne concepten en innovaties voor een duurzame en moderne tuinbouw. Met een wereldwijde aanwezigheid in maar liefst 80 landen, heeft Intrahorti een indrukwekkend trackrecord opgebouwd door te streven naar excellentie en duurzaamheid in de agrarische sector.

Als Sales Manager/Business Developer bij Intrahorti ben je verantwoordelijk voor het vergroten van de marktpositie en het uitbouwen van het klantenbestand wereldwijd. Je werkt nauw samen met het sales- en marketingteam en bent in staat om duurzame relaties op te bouwen met klanten en distribiteurs.

Intracare biedt je een fulltime dienstverband in een no-nonsense bedrijfscultuur met vertrouwen, korte lijnen en snelle besluitvorming. Je krijgt een veelzijdige en zelfstandige functie, waarin ondernemerschap en eigen initiatief worden aangemoedigd. We ondersteunen je volop met ervaren collega’s en bieden een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket op basis van je kennis en ervaring.

Ben jij de gedreven Sales Manager/Business Developer die wij zoeken? Solliciteer nu en word onze nieuwe collega bij Intrahorti! Let’s grow together!

Ben jij geïnteresseerd of heb je vragen? Bel of stuur een Whatsapp naar: Natasja van den Hoogen – 06 4581 6149 of mail jouw CV naar: hrm@intracare.nl

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top