18, 19 & 20 februari 2025 | Evenementenhal Gorinchem

Ranking the Grower in nieuwe vorm op HortiContact

GORINCHEM – Na een pauze van ruim twee jaar maakt Ranking the Grower zijn comeback tijdens HortiContact 2025. De telersverkiezing van KAS Magazine wordt in samenwerking met beursorganisator Easyfairs in een vernieuwde vorm georganiseerd. Samen gaan beide partijen op zoek naar de meest duurzame tuinbouwbedrijven in de categorieën groenten, bloemen en planten. De finale vindt plaats op dinsdag 18 februari tijdens het Ranking the Grower Event op HortiContact in Gorinchem.

Ranking the Grower werd in 2010 door KAS Magazine in het leven geroepen om jaarlijks Nederlandse tuinbouwondernemers in de spotlights te zetten. Telers werden destijds gerankt door een vakjury op verschillende thema’s, waarna collega’s uit de sector een ‘overall winnaar’ kozen. In 2022 vond de laatste editie plaats, maar nu keert de verkiezing terug in een vernieuwd format. Dit keer wordt de focus gelegd op de teamprestaties van bedrijven in plaats van individuele ondernemers.

Nieuw: Duurzaamheid centraal
Voor de 2025-editie gaan we op zoek naar de meest duurzame bedrijven binnen de tuinbouwsector. In de drie categorieën – groenten, bloemen en planten – krijgen exposanten van HortiContact en partners van KAS Magazine de kans om hun top 3 van bedrijven in te sturen. Daarnaast kunnen telers hun eigen onderneming of die van collega’s voordragen. Op basis van alle inzendingen worden de genomineerden geselecteerd, waarna een vakjury de uiteindelijke ranking bepaalt.

Ontknoping op HortiContact 2025
De winnaars van Ranking the Grower 2025 worden op de eerste dag van HortiContact bekendgemaakt tijdens het exclusieve Ranking the Grower Event. Dit informele event, dat plaatsvindt op 18 februari in Gorinchem, brengt een groot aantal Nederlandse telers en andere genodigden samen voor een feestelijke ontknoping.

Draag jouw favorieten nu voor!
Ken jij een tuinbouwbedrijf dat zich afgelopen jaar heeft onderscheiden op gebied van duurzaamheid? Of wil je jouw eigen onderneming in de spotlight zetten? Het indienen van kandidaten voor Ranking the Grower 2025 is nu gestart! Ga naar www.rankingthegrower.nl en nomineer jouw top 3 bedrijven per categorie vóór 11 oktober 2024. Alle inzendingen worden vertrouwelijk behandeld, dus twijfel niet en draag jouw favorieten vandaag nog voor!

Voor meer informatie over Ranking the Grower of deelname aan de verkiezing, neem contact op met Jacco van KAS Magazine via jacco@kasmagazine.nl of bel 06-18827446.

Deel dit bericht:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Scroll naar top