18, 19 & 20 februari 2025 | Evenementenhal Gorinchem
Kubo Tuinbouwprojecten BV

CORPORATE RECRUITER

WAT GA JE DOEN? Als Corporate Recruiter met de focus op stakeholder management en Employer Branding, weet jij precies de beste talenten aan te trekken. Je werkt nauw met de managers en weet wat hun specifieke behoeften zijn. Je identificeert geschikte kandidaten door middel van gerichte wervingscampagnes, headhunting en het aantrekken van passief zoekende kandidaten. Hoe ga je dit doen? Samen met de teammanagers een recruitmentstrategie bepalen; Online campagnes opzetten; Online en offline werven en op zoek naar personeel; Recruitment Marketing toepassen, waarbij je alle ruimte hebt om dit goed uit te voeren; Employer Branding toepassen om zo het werkgeversmerk te versterken en breed te werven; Campus Recruitment om zo starters te werven en binnen te halen; ATS implementatie; Referral programma uitrollen.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

WAT WIJ ZOEKEN?
Een ervaren recruiter, die met zijn/haar ervaring en professionele netwerk onze recruitmentafdeling naar een hoger niveau tilt. Als ervaren recruiter bouw je de recruitment afdeling verder uit. Je werkt met gerichte reclamecampagnes, je organiseert wervingsevenementen, je bent bekend met sociale media en andere digitale kanalen. Samen met collega’s zorg je voor effectieve Employer Branding.

Kortom

Je beschikt over HBO werk- en denkniveau;
Je bent bekend met modern recruitment en kunt ons daarmee verder helpen. Recruitment systemen zijn jou dan ook meer dan eigen;
Ervaring met het opzetten en uitbouwen van een recruitmentafdeling;
Je hebt een hands on mentaliteit;
Recruitment marketing is voor jou een bekend terrein. Je hebt al laten zien hoe jij recruitment en marketing toepast;
Goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal, in woord en geschrift.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top